Acest site este o completare la cartea “Ghid practic pentru închinătorul român la Sfântul Munte Athos” și include un modul de magazin on-line.

Site-ul este făcut și întreținut pe bază de voluntariat și este proprietatea Chiliei “Adormirea Maicii Domnului”, Schitul Sf. Dimitrie Lacu din Sf. Munte Athos, CUI 147528937.

Produsele din magazin sunt făcute, în mare majoritate, la Chilia “Adormirea Maicii Domnului” prin grija și cu binecuvântarea Părintelui Stareț Pavel. În magazin pot exista, periodic, produse din Grecia și din insula Creta. Produsele sunt aduse în București, tot prin grija Părintelui Stareț Pavel, și distribuite în România prin intermediul modulului de magazin on-line al acestui site. Toate veniturile obținute din vânzarea produselor se întorc la Chilia “Adormirea Maicii Domnului”. 

Site-ul conține o galerie foto cu imagini din Sf. Munte Athos și din locurile de intrare în Sf. Munte (Ouranopolis și Ierissos). Toate fotografiile au fost făcute de autorii ghidului practic pe parcursul pelerinajelor în Sf. Munte.

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile de utilizare a acestui site.